Nieuwbouw boerderij

Verwerkt u voor een landelijke beleving graag traditionele details in uw nieuwbouw boerderij? Of gaat u liever voor een strakke, moderne woonboerderij? Voor de nieuwbouw van uw droomboerderij bent u bij Hissink Bouwbedrijf aan het juiste adres. Wij garanderen een efficiƫnt bouwproces, transparante prijzen en een persoonlijke begeleiding.

Specialist in landelijke woningbouw

Hissink Bouwbedrijf heeft een rijke historie van bijna honderd jaar. Als specialist in exclusieve woningbouw voor de particuliere sector weten wij van wanten en adviseren wij uitsluitend op basis van jarenlange expertise. Onze mensen verstaan hun vak, hebben aandacht voor kwaliteit en geven persoonlijk advies.

Rood voor Rood

Ook op het gebied van Rood voor Rood-beleid spelen wij graag een adviserende rol. De Rood voor Rood (RvR) met gesloten beurs is een regeling die het mogelijk maakt om in landelijk gebied nieuwe woningen te bouwen. Hissink Bouwbedrijf regelt indien gewenst de vergunningen en ontzorgt u daarbij volledig.

hissink bouwbedrijf aan het werk.JPG

Moderne boerderij bouwen

Geeft u voorkeur aan de bouw van een moderne boerderij of kiest u voor een landelijke stijl? Onze deskundige tekenaar werkt uw idee uit tot een concrete schets en past deze net zolang aan tot de nieuw te bouwen moderne boerderij voldoet aan al uw wensen. Een efficiƫnt bouwproces en strakke planning vinden wij daarbij uiterst belangrijk. Wij geven u van begin af aan inzicht in de kosten en bieden een totaalprijs, zodat u bij de rekening niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en een betrokken benadering is kenmerkend voor onze werkwijze.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouw boerderij? Bekijk onze projecten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.

Vul uw eigen inhoud in.