Wilt u uw oude hoeve of woonboerderij renoveren of juist enkele moderne gemakken toevoegen? Hissink Bouwbedrijf adviseert u graag over de mogelijkheden van uw wensen.

VERBOUWING BOERDERIJ OF OUDE HOEVE

Hissink Bouwbedrijf is gespecialiseerd in de restauratie en renovatie van boerderijen en oude hoeves.

Onze adviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, want ons familiebedrijf bestaat al meer dan negentig jaar. Van oudsher wordt kennis doorgegeven van vader op zoon, wat maakt dat ambacht en innovatie hand in hand gaan.

Dat komt goed uit, want boerderij renovatie of restauratie vergt vakmanschap. Dat is ons wel toevertrouwd. Met een voorliefde voor kwaliteit en oog voor detail gaan wij slagvaardig te werk. Bij Hissink Bouwbedrijf mag u rekenen op een heldere eindprijs en een efficiënt renovatietraject.

BOERDERIJ VERDUURZAMEN

Ook voor het verduurzamen van uw boerderij of hoeve helpen wij u graag verder. De mogelijkheden voor de aanpassing aan de eisen van deze tijd zijn qua isolatie en warmtewinning oneindig. Van zonnepanelen tot dakbeglazing: wij denken met u mee over de mogelijke keuzes voor uw wensen en budget.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verbouwing van uw boerderij of renovatie? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.