Wilt u uw boerderij isoleren en efficiënt verwarmen? Of uw oude landhuis renoveren en verbouwen? Voor advies en realisatie op het gebied van renovatie, verduurzaming en warmtewinning bent u bij Hissink Bouwbedrijf aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en oog voor detail leveren wij oplossingen op maat.

HISSINK DENKT MEE

Bij de renovatie van een oud huis komt vaak veel kijken. Wilt u uw woning in de oorspronkelijke staat terugbrengen of juist een moderne twist toevoegen? Zijn er authentieke details die bewaard moeten blijven? En is verduurzaming van het huis wellicht een interessante overweging? Hissink Bouwbedrijf denkt met u mee en voorziet u van passend advies.

RESTAURATIE WONING

Dakisolatie, beglazing of zonnepanelen: iedere wens en situatie verschilt. Daarom kiest Hissink Bouwbedrijf uitsluitend voor maatwerk. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor de restauratie van uw woning te bespreken. Omdat groene keuzes relatief kostbaar zijn, kunt u bij ons rekenen op helder advies en transparante prijzen. Zo voorkomen we nare verrassingen bij het verschijnen van de rekening.Hissink Bouwbedrijf bestaat al meer dan negentig jaar. Kennis wordt van oudsher doorgegeven van vader op zoon. Wij combineren ambacht met innovatie en houden daarbij kwaliteit doorlopend in het oog.