Markante kerktorens typeren al eeuwenlang het Nederlandse landschap, maar voor het behoud van de gebouwen zijn restauratie en onderhoud vaak onontbeerlijk. Wilt u de kerk verbouwen, restaureren of verduurzamen? Hissink Bouwbedrijf is ervaren in de renovatie en restauratie van kerken bij herbestemming én religieus gebruik. Wij voorzien u, voor zowel aanpassingen aan interieur als exterieur, graag van passend advies.

KERK RESTAURATIE

Kerken behoren veelal tot historisch erfgoed. De monumentale panden vragen om een unieke aanpak. Bij Hissink Bouwbedrijf staat maatwerk voorop. Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden voor de verbouwing of restauratie van de kerk, zodat deze daarna nog eeuwenlang in stand blijft.

Ons aannemersbedrijf bestaat al bijna honderd jaar. Dat maakt dat kennis van oudsher van vader op zoon werd doorgegeven en wij tegenwoordig ambacht combineren met innovatieve middelen. Onze werkwijze staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat blijkt ook uit de referenties van onze eerdere projecten, waarbij efficiëntie, betrokkenheid en betrouwbaarheid veelgehoorde redenen zijn om te kiezen voor Hissink Bouwbedrijf.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verbouwing van uw kerk? Bekijk onze eerdere projecten of neem contact op voor een passend advies.