TEAM

Hissink Bouwbedrijf heeft 6 medewerkers die zeer allround zijn en zelf werken wij ook volop mee, Stephan als algemeen directeur, en Liesbeth als secretarieel, administratief medewerker. Verder werken wij met vaste onderaannemers, zodat wij garant kunnen staan voor kwaliteit.

WERKZAAMHEDEN

Hissink Bouwbedrijf is voornamelijk actief in een straal van 30 km om Laren. Hissink bouwbedrijf is actief in de particuliere woningbouw zowel nieuwbouw als verbouw, maar ook in utilliteitsbouw zoals bedrijfsgebouwen, stallenbouw zijn wij gespecialiseerd. Tevens verbouwen we veel boerderijen, zodat deze weer voldoen aan de woonwensen / voorwaarden van deze tijd. Ook voor de kleinere klussen kunt u bij Hissink Bouwbedrijf terecht.

WAARIN ONDERSCHEIDT HISSINK BOUWBEDRIJF ZICH:

Hissink Bouwbedrijf onderscheidt zich door betrokken te zijn bij de ideeën van de klant. Dit uit zich in goed luisteren naar wat de klant wil en hierop in kunnen springen, binnen de mogelijkheden die er zijn. Zo komen we dan tot een mooi project. De bouwplannen van de opdrachtgevers voeren wij uit vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.